021 320 55 51

Panou publicitar Campanie Radmyx

Unipol campanie Radmyx (Aquastop - hidroizolatii perfecte ro)

Panou publicitar pe DN1 (Bucuresti - Ploiesti) in campanie Aquastop - Hidroizolatii-Perfecte.RO. Pe sensul (Ploiesti - Bucuresti) este afisat mesajul campaniei Impermax - rasina poliuretanica.
 

Campanie Aquastop - hidroizolatii perfecte

solutii profesionale de hidroizolatii

Campania Aquastop vizeaza traficul de vehicule de pe Valea Prahovei. Produsele si serviciile din portofoliul clientului se adreseaza atat companiilor de constructii cat si beneficiarilor finali care construiesc sau renoveaza in regie proprie.

Cele doua mesaje expuse pe DN1 anunta doua categorii de produse:
 

RADMYX

Bariera continua de cristale insolubile care se formeaza blocheaza trecerea apei dar permite, in acelasi timp, trecerea aerului si a vaporilor de apa, astfel incat structura de beton poate “respira”
 

IMPERMAX

Impermax este un produs 100% hidroizolant care permite insa difuzia vaporilor prin el. Adera excelent la majoritatea tipurilor de suprafete si permite traficul pietonal direct pe produs, fara a mai fi nevoie de o protectie speciala. Avand in vedere ca este rezistent la apa, agenti chimici si variatii mari de temperatura, un alt rezultat al folosirii acestui produs sunt economiile de resurse financiare si de timp.
 

Structura traficului din zona include persoane cu mobilitate peste medie, rezidenti in urmatoarele zone:

  • Bucuresti si Ilfov (in drum spre Valea Prahovei)
  • localitati adiacente drumului national DN1 (Otopeni, Corbeanca, Balotesti, Saftica, Snagov, Izvorani, etc)
  • persoane din Ploiesti cu trafic uzual spre Bucuresti - Ilfov
     

    Mesajul outdoor comunicat este bazat pe text si este corelat cu campania online aflata in derulare. Pe cele doua afise ale panoului tip unipol 14x4m sunt folosite mesaje distincte pentru categoriile de produs promovate: hidroizolatii lichide Impermax si aditiv Radmyx.