021 320 55 51

Panouri publicitare pe autostrazi si DN-uri

Campanie Radmyx (aditiv pentru impermeabilizarea betoanelor)Panou publicitar pe DN1 (Bucuresti - Ploiesti) in campanie Aquastop - Hidroizolatii-Perfecte.RO. Pe sensul opus, este afisat mesajul campaniei Impermax - rasina poliuretanica
 

Campanie Aquastop - hidroizolatii perfecte

solutii profesionale de hidroizolatii
 

Campania Aquastop vizeaza traficul de vehicule de pe Valea Prahovei. Produsele si serviciile din portofoliul clientului se adreseaza atat companiilor de constructii cat si beneficiarilor finali care construiesc sau renoveaza in regie proprie.
 

Cele doua mesaje expuse pe DN1 anunta doua categorii de produse:
 

RADMYX

Aditiv pentru beton pentru impermeabilizare in toata masa, pasta hidroizolanta pe baza de Radmyx. Domeniu de utilizare: hidroizolarea fundatiilor si a beciurilor, a bazinelor de apa sau a placilor de beton din structura de rezistenta a cladirilor cu terasa.
 

IMPERMAX

Rasina poliuretanica cu aplicare lichida care dupa intarire ramane flexibila. Domeniul de utilizare: hidroizolarea teraselor, balcoanelor, bazinelor de apa.
 

Structura traficului din zona include persoane cu mobilitate peste medie, rezidenti in urmatoarele zone:

  • Bucuresti si Ilfov (in drum spre Valea Prahovei)
  • localitati adiacente drumului national DN1 (Otopeni, Corbeanca, Balotesti, Saftica, Snagov, Izvorani, etc)
  • persoane din Ploiesti cu trafic uzual spre Bucuresti - Ilfov
     

    Mesajul outdoor comunicat este bazat pe text si este corelat cu campania online aflata in derulare. Pe cele doua afise ale panoului tip unipol 14x4m sunt folosite mesaje distincte pentru categoriile de produs promovate: hidroizolatii lichide Impermax si aditiv Radmyx.