Unipoluri in zona Bistrita (Saratel)


Unipol 14x4m  Targu Mures - Reghin / Bistrita
Fotografie pe sensul de mers: Bistrita > Targu Mures / Cluj, drumul DN17 (Fata 1)
 

Cod locatie L1178 DN17

Repere locatie:Unipolul este amplasat pe DN17, la bifurcatia drumurilor catre Cluj si Bistrita, la o distanta de aproximativ 100m. de benzinaria Lukoil spre Bistrita, 1km pana la Teraplast spre Reghin.

Mesajul publicitar se imprima digital pe doua bannere de 14x4m (frontlit coated) de cate 56mp (total 112 mp). Materialul folosit pentru imprimarea mesajului publicitar este PVC-ul (sau poliplanul) cu insertii din fibra, intrucat ofera o rezistenta dovedita la intemperii.

Panourile publicitare destinate campaniilor OOH se bucura de o vizibilitate mai mare atunci cand grafica este adaptata la dimensiunile unipolulului dar si la regimul de campanie pentru care se opteaza (regim fix, sau regim floating). Pentru mai multe detalii privind disponibilitatea panourilor din reteaua Wizard Media dar si despre regimul de expunere outdoor, va rugam sa ne contactati.Unipol 14x4m Targu Mures / Cluj > Bistrita
Mesajul publicitar se va vedea imprimat pe partea stanga a drumului DN17, pe sensul de mers de la Cluj / Targu Mures catre Bistrita (Fata 2)
Unipol 14x4m Targu Mures / Cluj > Bistrita
Imagine a unipolului vazut din sensul de mers de la Cluj / Targu Mures catre Bistrita cele doua rute, DN17 si respectiv DN15A (Fata 2)

 
Pozitionarea locatiei L1178 pe harta Google