Panouri publicitare in Giurgiu


Unipol 14x4m  Bucuresti - Giurgiu
Mesajul publicitar va decora suportul OOH amplasat pe partea dreapta a drumului DN5 pe sensul de mers de la Bucuresti catre Giurgiu (Fata 1)
 

Cod locatie L1150 DN5

Repere locatie: Unipolul este amplasat pe DN5 Giurgiu, in dreptul comunei Fratesti, la aproximativ 1km pana la benzinaria LukOil si la aproximativ 7km pana la intrarea in Giurgiu.

Mesajul publicitar se imprima digital pe doua bannere de 14x4m (frontlit coated) de cate 56mp (total 112 mp). Materialul recomandat in campaniile destinate mediului outdoor este PVC-ul (sau poliplanul) intrucat asigura o rezistenta mai mare.

Campaniile de tipul OOH au o sansa mai mare de a-si atinge scopul propus daca tin seama de cateva aspecte privind planificarea mesajului publicitar (a graficii), preferabil ca mai succint, simplu, dar si planificarea tipului de campanie spre care se opteaza (fix sau regim floating).

Pentru detalii privind disponibilitatea unipolilor din reteaua Wizard Media, va rugam sa ne contactati.Unipol 14x4m Bucuresti - Giurgiu
Mesajul publicitar va decora unipolul amplasat pe partea stanga a drumului DN5, pe sensul de mers de la Giurgiu catre Bucuresti (Fata 2)
 
Exemplu campanie Nufarm 2017
Exemplu campanie Nufarm din anul 2017
Pozitionarea locatiei L1150 pe harta Google