Panouri publicitare pe Bucuresti - Pitesti, A1


Unipol 14x9m Bucuresti - Pitesti
Panoul publicitar este vazut de cei ce tranziteaza zona, pe partea dreapta a autostrazii, pe sensul de mers de la Bucuresti catre Pitesti (Fata 1)
 

Cod locatie L1021 A1

Repere locatie: Unipolul este amplasat pe A1, 150m pana la iesirea spre Gaiesti, intre Greci si Petresti, in apropiere de intersectia cu DN61, catre Gaesti.

Unipolurile amplasate pe principalele autostrazi si DN-uri si care fac parte din reteaua Wizard Media (retea cu acoperire nationala), inregistreaza cel mai mare flux de masini, fapt ce asigura o vizibilitate sporita campaniilor ce decoreaza panourile de tip unipol.

Mesajul publicitar se imprima frontlit coated, banner PVC sau poliplan, material preferat in campaniile de tipul OOH deoarece garanteaza o rezistenta mai indelungata la conditiile meteo nefavorabile, fiecare fata avand dimensiunea de 14x9m (frontlit coated) de cate 126mp (total 252 mp). Unipolul poate fii inchiriat pentru campanii fixe (standard) sau pentru campanii de tipul floating. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati>


Unipol 14x9m Bucuresti - Pitesti

Cei aflati in tranzit pe sensul de mers de la Pitesti catre Bucuresti vor vedea mesajul publicitar pe partea stanga a autostrazii A1 (Fata 2)

Pozitionarea locatiei L1021 pe harta Google