Suport expunere outdoor Bucuresti - Pitesti

Locatie L1012


  • Adresa: A1 (E81), km 61+500m, dreapta
  • Format: 14x4m, double sided
  • Segment: Bucuresti - Pitesti
  • Coordonatele panoului publicitar (Lat./Long.): 44.621372 / 25.437555


Unipolul este amplasat pe A1 intre Salcioara si Manastioara, aprox. 2km fata de benzinariile Gazprom, la jumatatea segmentului Bucuresti - Pitesti.

Acesta este un panou-poarta cu un alt suport din reteaua Wizard Media (cod L1013). Panourile-poarta sunt amplasate de ambele parti ale drumului si pot fi inchriate de catre un singur client pentru sporirea impactului pe care il are campania cu care suportii outdoor sunt decorati.

Unipolul este amplasat aprox. la jumtatea distantei dintre Bucuresti si Pitesti, oferind o vizibilitate sporita campaniilor OOH cu care este decorat, intrucat este accesibil tuturor celor ce traverseaza segmentul pentru oricare dintre cele doua destinatii: Bucuresti, Pitesti.

Dimensiunile panourilor publicitare puse la dispozitie de reteaua Wizard Media sunt de 8x3m, 14x4m, 14x9m, 14x14m. Suntem prezenti pe autsotrazile si principalele drumuri nationale.

Pentru informatii suplimentare legate de campaniile OOH, costuri sau disponibilitatea locatiilor ofertabile, va rugam sa ne contactati.


panou 14x4m
Imagine a panoului vazut pe partea dreapta a autostrazii A1, pe sensul de mers de la Bucuresti catre Pitesti (Fata 1)

Segmente de autostrada pe care puteti inchiria panouri publicitare


panou 14x4m
Imagine a panoului vazut pe partea stanga a autostrazii A1, pe sensul de mers de la Pitesti catre Bucuresti

Pozitionarea locatiei L1012 pe harta Google