Panou publicitar intre Constanta si Ovidiu

Locatie L0892 pe DN2A


 
  • Adresa: DN2A (E60), km 196+190 m, dreapta
  • Format: 14x4m, double sided
  • Segment: Constanta - Ovidiu
  • Coordonatele panoului publicitar (Lat./Long.): 44.274855 / 28.556085

Unipolul este amplasat pe DN2A, Ovidiu, iesire spre Mihail Kogalniceanu, la intersectia dintre DN22 (E87) cu DN2A (E60), in apropiere de Celsy gas shop, la aproximativ 2km de intrarea in Ovidiu.


Locatia este vizibila pentru cei ce au ca destinatie litoralul romanesc, pe segmentele Constanta - Ovidiu, Tulcea - Ovidiu.


Unipolurile aflate in vecinatatea litoralului sunt foarte solicitate in perioada verii. Pentru informatii suplimentare despre costul unei campanii pe unipolii din apropierea Marii Negre sau alte detalii despre costuri si disponibilitatea locatiior din retea, suntem la dispozitia dumneavoastra.


Recomandarile noastre pentru campaniile outdoor, vizeaza factori ce pot bneficia campaniei, cum ar fi intelegerea diferentei dintre campaniile pe formate mari comparativ cu cele pe formate mici, simplificarea mesajului continut de grafica, evitarea zonelor aglomerate vizual, coordonarea campaniei outdoor cu alte campanii pe canale diferite de comunicare.


Dimensiunile unipolurilor noastre sunt standard, 8x3m, 14x4m, 14x9m sau 14x14m, destinate amplasarii pe principalele drumuri si autostrazi nationale, in afara marilor orase.panou 14x4m
Imagine a panoului vazut pe partea dreapta a drumului DN2A, pe sensul de mers de la Mihail Kogalniceanu catre Constanta (Fata 1)

 

Segmente de autostrada pe care puteti inchiria panouri publicitare


panou 14x4m
Imagine a panoului vazut pe partea stanga a drumului DN2A, pe sensul de mers de la Constanta catre Mihail Kogalniceanu (Fata 2)

Pozitionarea locatiei L0892 pe harta Google