Panou publicitar Centura Bucuresti

Locatie L0844


 

Unipolul este amplasat pe Centura Bucuresti, la intersectia cu DN4 (Popesti Leordeni) pe Sos. Oltenitei, 1.5km pana la Colina Motors, in apropiere de Auto Body Shop Megatronix, la 190m de Mega Image Frumusani (DN4).

Nu avem panouri publicitare in interiorul oraselor. Locatiile noastre sunt amplasate pe autostrazi si drumuri nationale, la caile de acces catre marile orase. Detinem exclusiv locatii cu formate mari.

In costurile de ofertare sunt incluse trei categorii de preturi: costul de productie al afiselor, costul de montaj, chiria unipolului. Aceste preturi depind de perioada de campanie si de dimensiunea unipolului ( si implicit ale afiselor produse). Creatia grafica, DTP, va fi furnizata de clientul final sau de agentie. O recomandare importanta, in privinta careia va stam la dispozitie cu sfaturi este adaptarea graficii la formatele mari ale panourilor.

Puteti accesa aici o harta a amplasarii locatiilor noastre la nivel national. Pentru a afla disponibilitatea locatiilor din zonele de interes si pentru oferte de pret, va rugam sa ne contactati.


panou 14x4m Bilka
Imagine a unipolului 14x4m in campanie Bilka 2018

panou 14x4m
Imagine a panoului vazut pe partea dreapta a Centurii Bucuresti pe sensul de mers de la Glina catre Bucuresti / Popesti - Leordeni (Fata 1)

 

Segmente de autostrada pe care puteti inchiria panouri publicitare


panou 14x4m
Imagine a panoului vazut pe partea stanga a Centurii Bucuresti pe sensul de mers de la Popesti - Leordeni / Bucuresti spre Glina (Fata 2)

Noutati:


Pozitionarea locatiei L0844 pe harta Google