Panou publicitar in apropiere de Turda

 

Locatie L0816

 

Unipolul este amplasat pe DN1, Turda (Cluj iesire spre Alba Iulia), intre Copaceni si Sandulesti, 1.43km pana la benzinariile Rompetrol si Lukoil spre Turda.

DN1 este Drumul National cu cel mai mare trafic de masini, peste 40.000 de vehicule pe zi. Cele mai utilizate doua rute din Romania sunt Valea Prahovei (DN1 Bucuresti Sinaia Brasov) si Autostrada A1 (Bucuresti - Pitesti), cu valori de trafic cuprinse intre 40.000 si 50.000 de vehicule / zi.

Un numar important dintre clientii Wizard folosesc locatiile de tip unipol pentru campanii permanente, in afara sezonului in care se doreste vanzarea unui anumit produs. Astfel, campaniile outdoor devin un instrument important folosit in campaniile de imagine, produs sau informare constanta.

In afara suportilor unipol aflati pe DN1, reteaua noastra pune la dispozitie panouri publicitare de mari dimensiuni la nivel national, pe drumurile nationale si pe autostrazi, puncte vamale si la punctele de acces din marile orase.

Pentru informatii suplimentare privind campaniile outdoor si inchirierea panourilor publicitare, va stam la dispozitie.

panou 14x4m Imagine a panoului vazut pe partea dreapta a drumului DN1, pe sensul de mers de la Cluj catre Turda (Fata 1)

 

Segmente de autostrada pe care puteti inchiria panouri publicitare

panou 14x4m Imagine a panoului vazut pe partea stanga a drumului DN1, pe sensul de mers de la Turda catre Cluj (Fata 2)

Noutati:

Pozitionarea locatiei L0816 pe harta Google