Panou publicitar pe DN1 (Banesti, Prahova)

Locatie L0505


 
  • Adresa:DN1, km 88 + 200m, stanga
  • Format: 14x9m, double sided
  • localitate: Banesti
  • Segment: Ploiesti - Breaza
  • Coordonatele panoului publicitar (Lat./Long.): 45.096242 / 25.763575

Locatia se afla amplasata pe ruta Ploiesti - Valea Prahovei (Banesti), in apropiere de intrarea in Campina, la 25km de Ploiesti.

Cel mai mare flux de masini se inregistreaza pe segmentul Ploiesti - Valea Prahovei, pe cele doua rute, DN1 si respectiv autostrada A3 (peste 50.000 de vehicule / zi).

Valorile ridicate de trafic pe aceste segmente se datoreaza traficului navetistilor Ploiesti - Prahova spre Bucuresti + Ilfov, traficului de vacanta pentru cei care au ca destinatie Valea Prahovei si statiunile montane dar si traficului participantilor la evenimente business (team building, workshopuri, conferinte), desfasurate in Valea Prahovei.

Reteaua noastra nationala de panouri publicitare include locatii exclusiv in afara oraselor, pe rutele cele mai importante catre marile orase.

Contactati-ne pentru o oferta de pret si informatii suplimentare legate de desfasurarea campaniilor outdoor.


panou 14x9 m
Imagine a panoului vazut pe partea stanga a drumului national DN1, pe sensul de mers de la Ploiesti catre Valea Prahovei (Fata 2)
panou unipol RBC 14x9 m
Imagine din campania RBC Gas 2023

 

Segmente de autostrada pe care puteti inchiria panouri publicitare


panou 14x9 m
Imagine a panoului vazut pe partea dreapta a drumului national DN1, pe sensul de mers de la Valea Prahovei catre Ploiesti (Fata 1)

Pozitionarea locatiei L0505 pe harta Google