Panou publicitar la intrarea in Constanta


Unipol 14x9m Constanta - Valu lui Traian
Mesajul publicitar se va vedea imprimat pe partea dreapta a drumului DN3, pe sensul de mers de la Bucuresti catre Constanta (Fata 1)
 

Cod locatie L0412 DN3

Repere locatie: Locatia se afla amplasata pe DN3, la intrarea in Constanta, la 100m pana la intrarea in Constanta, langa Vapor (ruta Constanta-Murfatlar-A2), Langa Andromeda Services si Toyota Dealer, la 1km de benzinaria Petrom.

Mesajul publicitar se imprima pe doua bennere cu dimensiunea de 14x9m (frontlit coated) de cate 126mp (total 252mp). Se recomanda ca materialul pe care se printeaza afisele sa fie PVC (sau poliplan), deoarece acesta este mai rezistent la intemperii.

Campaniile de tipul OOH se bucura de un impact mai mare daca tin seama de cateva aspecte privind planificarea pentru expunerea pe suporti de tip unipol. Eficienta unei campanii publicitare outdoor depinde mult de alegerea unui mesaj publicitar clar, concis si lizibil, de adaptarea graficii la formatul unipol.

Pentru mai multe detalii privind campaniile OOH, precum si disponibilitatea unipolilor din reteaua Wizard Media, va rugam sa ne contactati.


Unipol 14x9m Constanta - Valu lui Traian
Mesajul publicitar va fi vizibil din partea stanga a drumului DN3, pe sensul de mers de la Constanta catre Bucuresti (Fata 2)
 
Pozitionarea locatiei L0412 pe harta Google