Unipoluri pe ruta Bucuresti - Pitesti A1


Unipol 15x10m Bucuresti - Pitesti
Mesajul publicitar se vede pe partea dreapta A1 (Fata 1)
 

Repere locatie:Unipolul este amplasat in Bucuresti, la intrarea pe A1, spre Pitesti, in apropiere de magazinele Carrefour, Hornbach,BricoDepot, Kika, la aprox. 3km pana la benzinaria MOL spre Bucuresti.

Cod locatie L0378 A1

Mesajul publicitar se imprima digital pe doua bannere cu dimensiunea de 15x10m (frontlit coated) de cate 150mp (total 300 mp). Locatia publicitara se preteaza la inchiriere OOH in regim floating (expunere flexibila)


Fiind amplasata in apropiere de intrarea in Bucuresti, locatia asigura vizibilitatea campaniilor cu care este decorata, cu precadere pentru cei care folosesc ruta A1 pentru a intra sau iesi din capitala spre Pitesti, sau cei aflati in tranzit.

Landmarks:The unipole is located on A1, towards Pitesti, close to Carrefour, Kika, Hornbach, BricoDepot, aprox. 3km to the MOL gas station towards Bucharest.

Being placed close to Bucharest, the billboard can be seen mostly by those who use the A1 route to either enter or exit the capital or those simply coming through to other areas of interest.Unipol 15x10m Bucuresti - Pitesti
Mesajul publicitar se vede pe partea stanga A1 (Fata 2)
 
Pozitionarea locatiei L0378 pe harta Google

Citeste mai mult despre adaptarea graficii pe unipoluri sau ne poti contacta direct pentru detalii (costuri de inchiriere, bugetare, disponibilitate si rezervari, oferte speciale). 

 
12 no t: 0