Panou publicitar in apropiere de Vama Turnu


Unipol 14x4m Arad-Turnu
Mesajul publicitar se va vedea pe partea dreapta a drumului DN7B, pe sensul de mers de la Arad catre Vama Turnu / Ungaria (Fata 1)
 

Cod locatie L0371 DN7B

Repere locatie: Unipolul este amplasat in apropiere de punctul vamal Turnu, la granita cu Ungaria, la aproximativ 1.8km de benzinaria Petrom, aprox. 20 km pana in Arad, 10km pana la intersectia cu DN7.

Mesajul publicitar se imprima digital pe doua bannere de 14x4m (frontlit coated) de cate 56mp (total 112 mp). Materialul pe care se va imprima mesajul publicitar este PVC-ul (sau poliplanul) cu insertii din fibra, recomandat in campaniile publicitare din mediul outdoor datorita rezistentei


Campaniile de tipul outdoor se bazeaza pe o planificare prealabila care sa raspunda scopului propus de campanie. De asemenea, grafica trebuie adaptata la dimensiunile unipolului dar la si la regimul de campanie spre care se opteaza (regim standard sau regim floating).

Pentru mai multe detalii privind disponibilitatea unipolilor din reteaua Wizard Media va rugam sa ne contactati.Unipol 14x4m Arad-Turnu
Mesajul publicitar se va vedea pe partea stanga a drumului DN7B, pe sensul de mers de la Vama Turnu catre Arad (Fata 2)
 
Pozitionarea locatiei L0371 pe harta Google