Panouri publicitare pe A2, la iesirea din Bucuresti


Unipol 15x10m Bucuresti - Constanta
Mesajul publicitar se vede pe partea dreapta a autostrazii A2, pe sensul de mers de la Bucuresti catre Constanta (Fata 1)
 

Cod locatie L0164 A2

Repere locatie: Unipolul este amplasat la intrarea pe A2, vis-a-vis de Arabesque, la 1km de benzinaria MOL, de magazinele Auchan, Jysk, Decathlon, Metro, Jumbo spre Bucuresti, la aproximativ 2km pana la Centura Bucuresti, in dreptul satului Catelu.

Unipolul este vizibil cu precadere pentru cei ce intra / ies din capitala pe ruta A2, sau care tranziteaza segmentul Bucuresti - Centura Bucuresti.

Mesajul publicitar se imprima digital pe doua bannere de 15x10m (backlit) de cate 150mp (total 300 mp). Materialul folosit pentru imprimarea bannerelor este PVC-ul (poliplanul) cu insertii din fibra, de o rezistenta mai mare la intemperii. Bannerele produse de Wizard Media au o garantie de pana la 10 luni.


Campaniile publicitare din categoia outdoor devin cele mai vizibile cu ajutorul unei graficii vizibile, adaptate la dimensiunea suportului de tip unipol pe care il decoreaza. O grafica buna din acest punct de vedere, este vizibila de la o distanta mai mare, are un mesaj clar si concis, elemente grafice mari, usor de identificat si culori contrastante. Dimensiunile standard ale locatiilor publicitare din reteaua de unipoluri Wizard: 8x3m, 14x9m, 14x14m, backlit spectacular 30x30m

Pentru mai multe detalii privind campaniile OOH sau disponibilitatea unipolilor din reteaua noastra, va rugam sa ne contactati.Unipol 15x10m Bucuresti - Constanta
Mesajul publicitar se vede pe partea stanga a autostrazii A2, pe sensul de mers de la Constanta spre Bucuresti (Fata 2)
 
Pozitionarea locatiei L0164 pe harta Google 

 
12 no t: 0