Panouri publicitare pe Autostrada Soarelui


Unipol 14x9m Bucuresti-Constanta
Mesajul publicitar se vede pe partea stanga A2 (Fata 1)
 

Repere locatie:Unipolul este localizat in dreptul AutostraziI Soarelui, la intrarea pe autostrada, in partea stanga a sensului de mers de la Bucuresti catre Constanta, langa Arabesque, la aproximativ 1.5 km de Auchan, Decathlon si Dedeman si la 1km de benzinaria MOL.

Cod locatie L0163 A2

Mesajul publicitar se imprima digital pe doua bannere de 14x9m (frontlit coated) de cate 126mp (total 252 mp). Locatia publicitara se preteaza la inchiriere OOH in regim floating (expunere flexibila)


Amplasarea acestei locatii faciliteaza succesul campaniilor cu care panoul este decorat. Dimensiunile standard ale locatiilor publicitare din reteaua de unipoluri Wizard: 8x3m, 14x4m, 14x14m, backlit special 15x10m, spectacular 30x30m

Landmarks:The unipole is located on A2, near the highway’s entry, on the left side of the way from Bucharest to Constanta, nearby Arabesque, at approximatively 1.5km from Auchan,Decathlon and Dedeman and at 1km from MOL gas station.

The location’s placement makes it most successful for the displayed campaigns.Unipol 14x9m Bucuresti-Constanta
Mesajul publicitar se vede pe partea dreapta A2(Fata 2)
 
Unipol campanie Delaco

Fotografie - exemplu din campania Delaco 2017
 
Pozitionarea locatiei L0163 pe harta Google

Citeste mai mult despre adaptarea graficii pe unipoluri sau ne poti contacta direct pentru detalii (costuri de inchiriere, bugetare, disponibilitate si rezervari, oferte speciale). 

 
12 no t: 0