Panouri publicitare pe Valea Prahovei

campanii outdoor media cu segmentare premium pe Bucuresti/Ilfov si centrul tarii


In afara de audienta record oferita de ruta Bucuresti Ploiesti Brasov (medie zilnica anuala cuprinsa intre 40.000 si 50.000 de vehicule / zi), segmentarea generata de traficul de week-end al rezidentilor din Bucuresti si localitatile limitrofe (Ilfov) permit o adresare foarte eficienta pe canalul outdoor media.
 
Ruta Bucuresti - Valea Prahovei (cu optiunile DN1 si A3) este folosita de urmatoarele segmente de audienta OOH:

Segmente de drum:

Locatii publicitare aflate in drumul spre Aeroport

Campaniile care vizeaza acest segment au nevoie de o abordare distincta din punctul de vedere al graficii pentru ca mesajele sa nu devina neobservabile din cauza aglomeratiei vizuale.

Segmentul Bucuresti - Ploiesti

Ruta Bucuresti DN1 Ploiesti este cea mai folosita iesire a Bucurestiului spre Nord si are un trafic maxim in zona Otopeni - Corbeanca - Balotesti - Izvorani. Portiunea de autostrada (A3) preia o parte din trafic ofera un traseu mai lung dar cu viteza de deplasare mai mare. Locatiile publicitar de pe autostrada A3 au avantajul unei expuneri outdoor fara concurenta vizuala ridicata.

Segmentul Ploiesti - Campina/Breaza/Cornu/Comarnic

Zona include primele localitati de pe Valea Prahovei preferate pentru casele de vacanta. Segmentul este si o trecere obligatorie pentru cei care pleaca din Bucuresti si au ca destinatie zona montana (Bucegi).

DN1 Comarnic - Brasov (zona de munte)

Aici sunt statiunile montane (Comarnic, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Timisu de Sus, Brasov) cu ramificatia spre Bran - Moeciu. Este si segmentul de DN1 cu capacitate redusa din punctul de vedere al traficului. Aici se produc si cele mai multe blocaje de trafic.

Pentru a vedea pozitia unipolurilor Wizard Media la nivel national pe Google Maps click aici >>

Pentru o oferta actualizata si detaliata, ne puteti contacta direct: