Panouri publicitare in zonele parcurilor industriale / centrelor logistice

Segmentarea campaniilor outdoor media pe DN-uri si Autostrazi


Unipolurile Wizard fiind amplasate in afara oraselor iar uneori chiar in imediata apropiere a parcurilor industriale, pot fi un bun canal de comunicare pentru cei care ofera spre inchiriere spatii de birouri, hale, depozite sau pentru transportatori/operatori al marfurilor de consum. Cele mai multe transporturi se fac pe drumurile nationale si autostrazi catre iesirile din tara, aeroporturi sau porturi. Piata transporturilor de marfuri este dominata de transportul rutier, care acoperea 68,1% în 2005. La fel ca orice locatie outdoor media, unipolurile permit o adresare precisa in functie de zona geografica. O campanie OOH pe autostrazile A1, A2, A3 si DN1 genereaza o vizibilitate buna pe segmentul vizat. Panourile publicitare fiind amplasate pe principalele autostrazi si drumuri nationale unde traficul este de aprox 20000 - 50000 de autovehicule zilnic, cu un mesaj grafic bine conceput poate genera un plus pentru orice astfel parc logistic.


Orasele care dispun de parcuri logistice sunt:

Cluj: - Tetarom 1,2,3 si 4 care este in faza de constructie, Parcul Industrial Turda, Arc Parc Industrial, Parc Nervia Apahida

Sibiu: - Zona Industriala Vest, Parcul Industrial Sura Mica, Parc Logistic Zacaria Group, Automecanica Parc Industrial

Bucuresti-Pitesti-A1: - Prologis Logistic Park(CTPark), Bucharest Industrial Park

Buzau: - Parc Industrial Frasinu

Giurgiu: - Parc Tehnologic si Industrial Giurgiu Nord

Ploiesti: - Prahova Industrial Parc, Ploiesti Industrial Parc, Plopeni Industrial Parc

Brasov: - Industrial Park Brasov, Parcul industrial Prejmer, Carfil Industrial Parc, Parcul Industrial Feldioara – Halchiu, Metrom Industrial Parc, Sofimat Logistic Park

Oradea: - Parcul Industrial Euro Business 1, 2

Alba-Iulia: - Parc Industrial Drambar

Craiova: - Parcul Industrial Craiova

Iasi: - Tehnopolis

Bacau: - Hit Park

Targu Mures: - Parc Industrial Mures

Timisoara: - Parcul Industrial Freidorf, Zona industriala UMT, Incontro Industrial Park, ATON 1 Sanandrei Industrial Park

Constanta: - Parcul Danis Logistic, Logistic Park Constanta

Arad: - Zona Industriala Turnu-Pecica-GB Company, Parcul UTA 2 Arad

Gorj: - Parcul Industrial Sadu II

Galati: - Parcul Industrial Galati

Hunedoara: - Hunedoara Industrial Park

Harta centrelor logistice si panourile Wizard Media
 

Conform ultimelor date, sunt peste 30 de parcuri industriale pe teritoriul Romaniei. Zonele preferate de investitori sunt cele din sudul si vestul Capitalei, care au avantajul prezentei arterelor de tranzit.

Marile dezvoltari, la standarde occidentale, au demarat abia in 2004, insa deja in anul urmator au inceput sa apara spatii logistice de mari dimensiuni, ca Cefin Logistic Park, Mercury Logistic Park sau Atlas Business Park, toate in Bucuresti. Astfel, optiunea pentru zona din imediata vecinatate a autostrazii Bucuresti-Pitesti a devenit evidenta, aici fiind in dezvoltare un numar important de proiecte. In provincie, principalele zone de concentrare a spatiilor industriale sunt la iesirile din oras, in apropierea drumurilor de tranzit catre alte orase.

 

Panouri publicitare - campanie CTPark.eu parc logistic
Panou publicitar CTPark - Autostrada A1, in apropierea centrului logistic. Expunerea outdoor se face pe unul din cele mai circulate segmente de drum din Romania (Autostrada Bucuresti Pitesti).

 

Panou publicitar Logistic Parc Constanta - Azuga DN1
Campanie outdoor Logistic Park Constanta (DD Group). Pentru campania de promovare a parcului logistic din Constanta este folosit traficul si segmentarea oferite de Valea Prahovei.

 

Campanie outdoor Parc Logistic A1 Valad
Campanie Outdoor Parc Logistic A1 (Valad). Locatie publicitara speciala (backlit 15x10m) aflata la intrarea pe Autostrada Bucuresti Pitesti.

 
Pentru mai multe informatii va ramanem la dispozitie. Puteti folosi formularul de contact rapid sau ne puteti suna direct.