Inchiriere de spatii publicitare pe Autostrada Soarelui (A2) si litoral

Au inceput rezervarile pentru sezonul estival 2022


Unipoluri pe Autostrada A2 - 2021

Primele rezervari de panouri publicitare pentru sezonul estival 2022 au inceput. Initial sunt contractate pachete outdoor media pentru perioade de minim 4 luni de campanie (exemple: intre 1.Mai - 31.August, 15.Mai - 15.Septembrie, 1.Iunie - 30.Septembrie, etc). Campaniile OOH cu durata mai mare de 4 luni beneficiaza de costuri lunare mai mici.

In cazul in care la inceputul sezonului 2022 vor mai exista locatii disponibile in drum spre Litoral / Autostrada Soarelui, vom putea contracta si campanii cu durate mai mici (ex 3 luni, 2,5 luni).

Inchirierea locatiilor in regim floating poate fi facuta pe unipoluri format 14x4m disponibile pe traseul Bucuresti - Autostrada A2 - Constanta - Statiuni (la fel ca pe oricare alte panouri publicitare Wizard).


 
Proiecte speciale pe unipoluri Wizard
Proiect special (extensie 2D) pe format 14x4m double sided. Client: Dove Men Care, agentie Mindshare. Locatia este unul dintre cele doua unipoluri de la intrarea in Vama Veche dinspre Constanta.
 
Unipoluri 14x4m cu extensie 2D - Campanie Dove

Unipolurile 14x4m pot deveni un suport publicitar potrivit pentru proiecte speciale. Confectionarea extensiilor se face de cele mai multe ori "in oglinda", astfel incat conturul extensiei de pe un sens de mers sa fie suprapus cu exensia de pe sensul opus.
 

Panouri publicitare pe Autostrada Soarelui
Unipol format 14x9m in zona Cernavoda A2. Campanie Bayer Fidelis. O parte din unipolurile de pe Autostrada Soarelui sunt inchiriate si in perioadele din afara sezonului estival.
 

Amplasarea unipolurilor pentru campaniile cu target pe Bucuresti - Constanta

Campaniile outdoor folosesc locatiile expuse pe Autostrada A2, cu urmatoarele segmente de drum:
Unipol 14x14m pe Autostrada Soarelui - statia de taxare Fetesti

Inchirierea locatiilor publicitare de pe ruta Bucuresti - Litoral pentru campaniile de vara

Campaniile derulate pe termen lung

O parte din locatii se afla in campanii permanente sau cu perioade de peste 6 luni. Costurile de inchiriere pentru aceste campanii sunt relativ reduse, fiind la nivelul celor din reteaua nationala.

Primele rezervari pentru sezonul estival

Primele rezervari pe care le facem pentru anul urmator sunt facute pentru clientii care deruleaza campanii de 4 - 5 luni. Rezervarea presupune contracte ferme. Aceste contracte sunt semnate de obicei cu 6 - 10 luni inainte de inceperea campaniei.

Rezervarile din primavara

Cele mai multe contracte pentru campaniile de vara pe A2 sunt semnate in perioada Februarie - Mai. Perioada minima de contract este de 4 luni.

Ultimele rezervari

Daca in luna Iunie raman locatii disponibile, aceste pot intra in pachete speciale cu perioade diferite.

Inchirierea in regim floating

Unele unipoluri de pe Autostrada Soarelui (de obicei formatele unipol 14x4m) sunt inchiriate in regim floating. Aceasta optiune este interesanta pentru campaniile cu expunere flexibila.

 

Noutati din reteaua Wizard

Panouri publicitare pe autostrada (A1, A2, A3, A4)