Inchirierea unipolurilor 14x4m in regim floating

 

Reducerea costurilor de inchiriere si expunere flexibila la nivel national.

 

Pe scurt: inchirierea de locatii premium la un cost mai bun.

O retea outdoor media omogena permite inchirierea panourilor publicitare in regim floating.

Datorita faptului ca reteaua noastra se bazeaza ofera pe un numar mare de unipoluri format standard (14x4m double sided), afisele tiparite pe frontlit coated permit mutarea (redecorarea) acestora de pe un panou publicitar pe altul.

In mod uzual, disponibilul de locatii asigura un numar de peste 100 de unipoluri ofertabile pentru care clientii pot beneficia de un discount suplimentar (ex: 40% din costul chiriei fata de clientii locatiilor fixe).

Campanie Kaufland 2017 - Noul Tu

Descrierea campaniilor in regim floating:

Chiria lunara pentru campaniile floating este semnificativ mai mica decat inchirierea standard (fixa). Acest lucru este posibil datorita faptului ca aceste unipoluri pot fi in continuare ofertate pentru alte campanii fixe.

In situatia in care o locatie pe care se afla un client in regim floating este dorita de un alt client standard (campanie cu regim fix), procedura este urmatoarea:

In masura in care este posibil, incercam sa evitam aceasta posibla mutare a afiselor pentru a evita cheltuieli interne inutile.

Indiferent de numarul de locatii implicate in campanie, se obtine un cost excelent pentru expunerea media, mai ales in cazul comunicarii pe zone largi (acoperire pe anumite zone ale tarii sau acoperire nationala). In acest moment derulam cu succes astfel de campanii pentru clienti cu cate un singur unipol sau cu pachete de 15-20 de unipoluri.

Alte articole recomandate

Campanii FMCG OOH

Segmente de autostrada

Noutati