Unipoluri pe autostrada Sibiu Deva (A1)

Panouri publicitare pe autostrazile din Romania (A1, A2, A3, A4)


 

Audienta panourilor publicitare de pe o autostrada este data de valorile de trafic ale masinilor care circula pe tronsonul respectiv.

Viteza mare de deplasare si traficul fluent (fara semafoare, treceri de pietoni, intersectii, etc) determina un flux mai mare de vehicule pe autostrada fata de drumurile din interiorul localitatilor. Segmentarea audientei difera in functie de portiunea de drum.

Tronsonul de autostrada Sibiu - Orastie - Deva este o legatura importanta intre centrul tarii si zona de vest. Audienta outdoor cuprinde rute cum ar fi:

  • Brasov Timisoara
  • Brasov - Arad
  • Pitesti Arad
  • Timisoara - Deva Sebes - Cluj-Napoca
  • Bucuresti - Budapesta
panouri publicitare autostrada A1
Panou publicitar format unipol 14x4m (echivalent cu formatul bulletin board 48'x14') in campanie Viking

Panouri publicitare pe autostrada Bucuresti Pitesti Sibiu Deva
Panou publicitar pe autostrada A1 Deva Sibiu
Unipoluri pe autostrada A1 Deva Orastie Sibiu - campanie Bilka

Costurile unei campanii outdoor media

01

Productia publicitara (bannere)
Include printul afiselor (frontlit coated sau autocolant), finisajul necesar (lipituri, capse de prindere, rigidizari). O parte din costul afiselor este nivelul de garantare in cazul conditiilor meteo extreme intalnite pe autostrazi sau DN-uri.

02

Serviciile de motaj (decorare)
include: transportul bannerelor pana la panourl publicitar de pe autoastrada, manopera alpinistilor si neutralizarea afiselor la final de cmapanie (serviciile de neutralizare).

03

Inchirierea panourilor publicitare de pe autostrada
Locatiile outdoor de pe autostrada au costuri de inchiriere diferite in functie de dimensiunea unipolurilor, segmentul de autostrada, durata campaniei, perioada anului, regimul de inchiriere (fix / floating).

Tronsoane de autostrada cu unipoluri Wizard